Phoenix Service Software 2012.50.000.49146 Cracked

Posted by

Phoenix_Service_Software_2012.50.000.49146_Cracked No Need Dongle
Phoenix

Main component versions in the release:

• Product API 2012.46.2.49145
• Nokia Connectivity Cable USB Driver Version 7.1.101.0
• Flash Update Package 12.49.0
• FUSE Connection Manager v 2012.51.1

MAIN CHANGES & ERROR CORRECTIONS FROM PREVIOUS VERSION 2012.36.1.48629

Error Corrections & changes:
New products: RM-924, RM-925, RM-926, RM-911, RM-928, RM-929
Datapackage Download-menu removed. Use Datapackage Manager to download phone software. See article SR3456
Phone connectivity improved

All Nokia Service Software Applications will use following location for product specific data:
- Windows XP: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Nokia\Packages
- Windows 7: C:\Program Data\Nokia\Packages

Supported operating systems

• Windows 7 32 Bit version
• Windows 7 64 Bit version (Please note that FLS-5 drivers do not support Win 7 64 bit OS, therefore FLS-5 can not be used in this operating system)

IMPORTANT!
Phoenix installation requires a network connection if DOT.NET framework 4.0 is not installed on PC[Microsoft .NET Framework 4 (Standalone Installer)[/URL], if you have installed it, you can ignore this.
(.NET framework is downloaded from web during phoenix installation).


Tested di Windows 8 Pro
No Need Password 

Note:
Flashing Upgrade ataupun Downgrade bisa menyebabkan HP jadi Mati Total.
Segala kesalahan ataupun kerugian yang disebabkan oleh file yang di posting disini, tidak menjadi tanggung jawab Admin.
D.W.Y.O.R (Do With Your Own Risk)


Blog, Updated at: 5:35:00 PM

14 comments:

  1. tutorial dong bosku....

    ReplyDelete
  2. BISA DI W7 G BOS

    ReplyDelete
  3. gan kenapa pas phoenixnya dah diindtal lau dibuka malah nginstal lagi tulisannya:
    "Please wait while windows configures Phoenix Service Software" begitu terus berjam jam @-) padahal ane dah install net framework 2.3. ama 4 dari dulu gan firewall n antivirus udah dinonaktivin, nokia pc suit dkk udah gw uninstall, mohon pencerahan gann .... ;((

    ReplyDelete
    Replies
    1. coba di instal lagi
      Phoenix ini work di XP,WIN7,WIN8,Win8.1

      Delete
  4. Cara pake ini program gimana ya?

    ReplyDelete
  5. Bsa untuk RM-766 gk bro?

    ReplyDelete

Follow Me ...!!

Popular Posts